Считано от 24.04.2019г извършването на поръчки и управлението на услугите се извършва вече изцяло през нашия основен бранд - VPS.BG.

SSD Cloud облачен уеб хостинг и сървъри


Афилиейт и Риселъри

Image

Чрез нашата SSD Cloud Affiliate програма имате възможност да станете наш партньор без да инвестирате и влагате средства предварително.

С нея можете да печелите чрез препоръки към бъдещи потребители, като за целта имате специален линк, през който потребителите се регистрират в нашата система.

За всяка активирана хостинг услуга ще получавате комисионна, която се натрупва във Вашия акаунт.
Средствата, които се натрупват могат да бъдат използвани за наши услуги или да бъдат изтеглени.
Минималната сума, която можете да изтеглите е 50лв.

Няма значение как използвате специалния линк - във Вашия уебсайт, под формата на текст или банер, изпратен на приятел и тн.
Когато бъде използван и чрез него се регистрира клиент, който закупи услуга или продукт - автоматично и веднага Ви се начислява прихода.

Това е чудесен начин да получите допълнителни доходи, препоръчвайки страхотните услуги и продукти на Вашите потребители или познати.
И колкото сте по-добри, толкова по-голям процент комисионна от поръчките получавате.

За повече информация, проценти и условия, както и друг вид партньорство с нас, моля да се свържете с нас.
Всички обявени цени са с включен 20% ДДС.

© 2019 SSDCloud.BG - ВПС.БГ ООД. Всички права запазени.


SSD Cloud е високотехнологична компания, която предлага професионални хостинг решения за Вашия бизнес. Благодарение на най-добрите световни практики, можете да се възползвате от уеб хостинг с висока производителност на ниска цена, висок клас премиум сървъри и Cloud VPS - виртуални сървъри.
Вашият избор за надежден хостинг партньор - една ключова стъпка в сигурността и успеха на бизнеса.