SSD Cloud облачен уеб хостинг и сървъри

Начини на Плащане

Банков превод

Може да направите плащане по банков път във всяка една банка и в удобен за вас клон. Плащанията се обработват до 3 работни дни.
Преводите може да извършите към една от банковите сметки на ВПС.БГ ООД:

Банка: Банка ДСК - в лева (BGN)
IBAN: BG48STSA93000023443350
BIC: STSABGSF

EasyPay / ePay.bg


Плащането на каса на EasyPay е лесен и удобен начин за плащане на сметки без необходимост от регистрация. Таксите са минимални и се поемат от потребителя. EasyPay имат над 2100 каси в страната.
Ако имате микросметка в Epay.BG - таксата за превод от микросметка няма - можете безплатно и бързо да направите плащането.
За да направите плащане на каса на EasyPay или чрез Epay.BG, използвайте нашия КИН номер на микросметка: 4215175918
Дебитна и Кредитна карта


Приемаме плащания и чрез дебитна или кредитна карта, поддръжащи онлайн разплащания. Използваме системата на ePay.bg, като за извършване на плащане не е необходимо да имате регистрация. Алтернативно можете да платите с карта и чрез PayPal.
PayPal.com


PayPal.com е международна онлайн разплащателна система и банкова институция базирана в Люксембург. Необходимо е да имате регистрация. Таксата за превода се поема изцяло от нас.
За ръчно нареждане на превод използвайте нашия имейл адрес: billing@ssdcloud.bg


Всички обявени цени са с включен 20% ДДС.

© 2019 SSDCloud.BG - ВПС.БГ ООД. Всички права запазени.


SSD Cloud е високотехнологична компания, която предлага професионални хостинг решения за Вашия бизнес. Благодарение на най-добрите световни практики, можете да се възползвате от уеб хостинг с висока производителност на ниска цена, висок клас премиум сървъри и Cloud VPS - виртуални сървъри.
Вашият избор за надежден хостинг партньор - една ключова стъпка в сигурността и успеха на бизнеса.