SSD Cloud облачен уеб хостинг и сървъри

Enterprise Cloud

Наети Сървъри и Колокация

Облачни Сървъри и Корпоративен Хостинг


Предлагаме комплексни хостинг решения в областта на облачния хостинг.
Такива са висок клас сървъри в High Availability или Fault Tolerance конфигурация.
Подходящо е за приложения и услуги, които не търпят никакъв downtime, нуждаещи се и от висок капацитет от ресурси.

Гъвкавостта на този тип хостинг услуга означава, че изключително натоварени сайтове или приложения могат лесно да се скалират, дори да имат нужда от повече ресурс от една физическа машина, т.е. load balancing между няколко физически машини в нашия клауд.

Добавянето на допълнителни физически или виртуални машини, ъпгрейд на ресурсите и други не представлява проблем и се извършва в реално време.
Подходящо е при нуждата от разделение между фронтенд, бекенд и отделен масив от бази данни, както и деплой на ъпдейти и нововъведения без прекъсване, благодарение на балансера. Ние сме специалисти в изграждането на подобни хостинг решения и сме в готовност да Ви предоставим и изградим необходимото, според Вашите нужди и изисквания.

Моля, свържете се с нас, ако се интересувате от такъв тип хостинг услуги.
Наети Сървъри
Нает сървър е хостинг решение, при което се предоставя пълен достъп до физическия сървър.
Подходящо е за по-натоварени сайтове или приложения, за които ресурсите на виртуален сървър са недостатъчни.

Едно от най-големите предимства на наетите сървъри е използването на пълния капацитет на физическата машина, само и единствено от Вас. За сравнение при виртуалните сървъри средата е споделена, тоест дисковото натоварване (IO), мрежата и процесора се споделят на справедлив принцип, докато с услугата нает сървър цялата система е само и единствено за Вас.

Разполагаме с разнообразие от конфигурации, като използваме само най-реномираните хардуерни производители - Intel Xeon CPU, Intel SSD дискове, Samsung SSD дискове, Dell и Supermicro платформи.
В зависимост от Вашите нужди и бюджет ще Ви предоставим оптималната конфигурация.

Минимално тя може да бъде: Intel Xeon 3.3+ GHz, 8GB ECC DDR3 RAM, 256 SSD или 2TB HDD, като цените започват от 240лв./м. с ДДС.
Допълнително можете да се възползвате от платените опции: cPanel, Мониторинг, Бекъп и нашата иновативна Cloud DDoS защита, която защитава от всякакъв тип атаки с капацитет до 500 Gbit/s.

Моля, свържете се с нас за изготвяне на оферта.Всички обявени цени са с включен 20% ДДС.

© 2019 SSDCloud.BG - ВПС.БГ ООД. Всички права запазени.


SSD Cloud е високотехнологична компания, която предлага професионални хостинг решения за Вашия бизнес. Благодарение на най-добрите световни практики, можете да се възползвате от уеб хостинг с висока производителност на ниска цена, висок клас премиум сървъри и Cloud VPS - виртуални сървъри.
Вашият избор за надежден хостинг партньор - една ключова стъпка в сигурността и успеха на бизнеса.