SSD Cloud облачен уеб хостинг и сървъри

За нас

Кои сме ние?Интернет технологиите се развиват с високо темпо и с всеки ден се преодоляват нови предизвикателства, както софтуерно, така и хардуерно.
Винаги следим последните тенденции и се стремим да използваме най-новите технологии.

Работим в тази сфера от години и преди да започнем този стартъп натрупахме изключителен опит с близо 1000 клиента от цял свят, за част от които изградихме частни корпоративни решения (high availability и др.).
Услугите, които предлагаме са плод именно на този опит, професионализъм и знания - превърнати в хостинг и инфраструктурни решения са вече достъпни за всеки бюджет.

Това означава само едно - няма значение дали сега стартирате своя проект или вече имате хиляди посещения дневно - ще можете да използвате толкова ресурси, колкото са Ви необходими. Можете да разчитате на модерна инфраструктура с висок клас оборудване и на нашия професионализъм и ноу-хау.

Нашата мисия е чрез иновации в технологиите, проучвания и знания, да предложим висока производителност и качество на достъпни цени.

В стремежа си да сме най-добрите на пазара, нашите приоритети са:

- Висока производителност - чрез имплементиране на "cutting-edge" технологии и системи, конфигурирани внимателно в детайл след месеци рисърч и тестове.
- Най-добрите услуги и обслужване - предоставени от сплотения екип на SSD Cloud, напълно отдадени на идеята за хостинг услуги на високо ниво и позитивно обслужване на клиентите - топ приоритет на компанията, който ни откроява.
- Личен подход към клиентите - винаги се стремим да вникнем детайлно в проблемите, с които се сблъскват ежедневно нашите клиенти, намирайки най-добрите и елегантни решения подходящи за тях, вместо шаблонни отговори.
- Изключителен хардуер и инфраструктура - знаем, че за нашите клиенти най-важното е да имат добре работеща услуга, затова предоставяме 99.99% гаранция за наличност и качество на услугата, което е плод на използваните от нас висок клас оборудване от реномирани производители и най-модерния център за данни в България - SDC (Sofia Data Center). Oсигуряваме и защита от мрежови атаки с капацитет над 500 Gbps в секунда.

Нашите данни:

"ВПС.БГ" ООД (VPS.BG Ltd.)
IBAN: BG48STSA93000023443350
ДДС Номер: BG203144520
ЕИК: 203144520
Рег. администратор на лични данни: № 413076
Адрес: гр. София, ул. "Мур" №21А
Всички обявени цени са с включен 20% ДДС.

© 2019 SSDCloud.BG - ВПС.БГ ООД. Всички права запазени.


SSD Cloud е високотехнологична компания, която предлага професионални хостинг решения за Вашия бизнес. Благодарение на най-добрите световни практики, можете да се възползвате от уеб хостинг с висока производителност на ниска цена, висок клас премиум сървъри и Cloud VPS - виртуални сървъри.
Вашият избор за надежден хостинг партньор - една ключова стъпка в сигурността и успеха на бизнеса.