SSD Cloud облачен уеб хостинг и сървъри


Безплатни услуги

Безплатна миграция на сайтовете

Преместването и трансферирането на сайтовете не винаги е тривиална задача. Нашите специалисти имат голям опит с мигрирането на сайтове и с радост ще преместят сайтовете вместо вас.
По този начин ще спестите време и усилия, без да се притеснявате от проблеми при преместването.
Безплатен хостинг

Стартирайте своя бизнес и регистрирайте своето интернет име - домейн. За доброто начало на Вашия проект ще Ви помогнем с подарък - цели 6 месеца безплатен хостинг план SSD Start при регистрацията на нов домейн. Така ще можете да започнете с минимални разходи, в същото време ще се възползвате от нашия удобен контролен панел, високи параметри на хостинг услугите, максимален uptime, професионална 24/7 поддръжка и техническо оборудване от най-висок клас за Европа в комбинация с висок капацитет мрежова свързаност към целия свят.

В допълнение получавате Softaculous - с него можете само с няколко клика да инсталирате над 300 безплатни системи и платформи - форуми, електронни магазини, блогове, галерии, CMS и др.

Администрираме сървърите 24/7 с нашата специализирана мониторинг система, а когато се налага разполагате с ежедневен бекъп с 14 архивни копия съхранявани на отдалечен сървър. Направили сте промяна преди седмица на определена база или файл - няма проблем, с лекота може да се възстанови определен файл, директория, бази данни или целия хостинг акаунт.

Безплатни SSL сертификати

При поръчка на хостинг услуга получавате неограничен брой безплатни SSL сертификати от Let's Encrypt.
Ако сте поръчали хостинг услуга за една година можете да Ви осигурим и SSL сертификат PositiveSSL от Comodo за една година.

SSL (Secure Sockets Layer) е технология за криптиране, с която се кодира и защитава информацията на връзката между уебсайт и браузър. По този начин лична информация може да се предава без риск от изтичане и без хакване от трети лица. За да се включи SSL на уебсайт, той трябва да има инсталиран SSL сертификат, който го идентифицира. Обикновено това се индикира от катинар или зелена лента в адресното поле на URL-то в браузъра. Протоколът, който се използва е https:// - с него можете да преминете от нормална некриптирана връзка (http) към SSL. Когато имате инсталиран SSL Certificate, можете да бъдете сигурни, че Вашият сайт е защитен, както и Вашите клиенти, които въвеждат лична информация. Допълнително дори Вашия сайт да не е комерсиален и да няма пренос на лична информация - сертификатът ще помогне за оптимизацията на сайта в търсачките.

Безплатен cPanel с LiteSpeed уеб сървър и платформа CloudLinux

Към поръчания SSD CL уеб хостинг получавате безплатно cPanel с платформа CloudLinux, конфигурирани в детайл с кеширащи механизми и изключителна бързина благодарение на LiteSpeed уеб сървъра.

При поръчване на задълбочена поддръжка за виртуален сървър SSD VPS ще получите също безплатен cPanel и неограничен брой хостинг акаунти.

Security Cloud - Защита от атаки с капацитет над 500 Gb/s

В резултат на постоянния ни стремеж към иновации сме първата хостинг компания в България с подобна технология за защита от мрежови и приложни атаки. Вече можете да сте спокойни и да се концентрирате върху дейността на Вашия бизнес, без да се притеснявате от зломишлени действия.
Всички обявени цени са с включен 20% ДДС.

© 2019 SSDCloud.BG - ВПС.БГ ООД. Всички права запазени.


SSD Cloud е високотехнологична компания, която предлага професионални хостинг решения за Вашия бизнес. Благодарение на най-добрите световни практики, можете да се възползвате от уеб хостинг с висока производителност на ниска цена, висок клас премиум сървъри и Cloud VPS - виртуални сървъри.
Вашият избор за надежден хостинг партньор - една ключова стъпка в сигурността и успеха на бизнеса.